Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Uute korterite varustatus nigel

Eero Olander 17. september 2001, 00:00

Senisest enam on märgata kinnisvaraostjate-müüjate seas teatavat ebakindlust, mis tuleneb laienenud alternatiivide valikust. Kas osta vana maja ning asuda seda renoveerima? Või hoopis kaasaegne avar korter? Või uus maja? Soodsad finantseerimisvõimalused, vanemate elamispindade oluliselt tõusnud hinnatase ning uute korteritega samas hinnasuurusjärgus olevad väikeeramud on teinud paljudele kättesaadavaks kõik nimetatud variandid. Seetõttu on paljud uue elukoha otsijad raske valiku ees.

Valikul saab tavaliselt määravaks inimese elustiil. Reeglina eelistavad kortereid nooremapoolsed aktiivse ellusuhtumisega ostjad, kuna eramu pidamine tundub neile liiga tülikas ja aeganõudev. Samuti võimaldab korter elada linnasüdamele tunduvalt lähemal, mida osatakse hinnata.

Enamikes uutes korterelamutes ei ole siiski mõeldud ostjate vajadustele. Sageli on spordilembelisel ostjal peale igapäevase sõiduvahendi (auto) vajalik ära paigutada ka jalgratas, skuuter või mootorratas. Paraku pole taolise instrumentaariumi jaoks enamasti panipaiku ette nähtud, mis teeb nende omaniku elu keeruliseks. Sageli on ka panipaigad paigutatud äärmiselt halvasti ligipääsetavatesse või väheturvalistesse kohtadesse, mis võimaldab neid kasutada ainult nn moosikeldrina ning muudab seega enamike jaoks nende olemasolu mõttetuks. Seega jääb aktiivsele inimesele ainuvõimalikuks variandiks (garaa?iga) oma maja soetamine.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing