Ericssoni juhtide optsioon on hetkel väärtusetu

18. september 2001, 15:14

Rootsi Ericsson on teinud oma juhtivatele töötajatele neli optsiooniprogrammi, mille käigus need saavad osta 150 miljonit aktsiat. Kuid Ericssoni aktsia on kukkunud praegu nii madalale, et mingit tulu neist loota ei ole, kirjutab Dagens Industri.

Aktsiate lunastuskursid jäävad 55 ja 213 Rootsi krooni vahele, kuid Ericssoni aktsia maksab praegu ainult 40 krooni. Seni pole Ericssoni töötajatel siiski põhjust muretseda, sest kõigi programmide tähtaeg on 2006. aastal ning selleks ajaks võivad kursid jälle tõusta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing