Põltsamaa majonees saab turvalisema pakendi

19. september 2001, 14:07

AS Põltsamaa Felix käivitab homme majoneesitootmises uue, 6,5 mln krooni maksma läinud villimisseadme, uues pakendis toode jõuab müügile juba järgmisel nädalal.

Investeeringu tasuvusajaks on ettevõte arvestanud 5 aastat. Uus pudelikorkimismasin paigaldab pudelisuule koos korgiga fooliumkile, mis parandab toote stabiilsust ning annab ostjale täiendava kindluse, et pudelisse pole tootmisprotsessi järgselt sattunud võõraineid. Eelmisel nädalal lõppes uue villimisliini seadistamine ja tootmine uute seadmetega algab homsest.

AS Põltsamaa Felix ostis majoneesi kaubamärgi Formeer 2000. aasta veebruaris, misjärel viidi Eesti tuntuima kaubamärgiga majoneesi tootmine üle Tallinnast Põltsamaale. Formeer on Eestis enimmüüdud majonees, mille turuosa ulatub hetkel 25 protsendini. Põltsamaa Felix plaanib tänu tehtud investeeringutele ja tooteturvalisuse tõstmisele suurendada Formeeri turuosa järgmisel aastal kuni 35 protsendini.

AS Põltsamaa Felix käive kasvas 2000. aastal ligi 30%, oli ulatudes üle 90 miljoni Eesti krooni. Firmas töötab hetkel 120 inimest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing