ÜRO: investeeringud vähenevad sel aastal 40 protsenti

19. september 2001, 14:11

Eile avalikustatud ÜRO kaubandus- ja arengu konverentsi (UNCTAD) poolt koostatud aastaväljaandes World Investment Report 2001 ennustatakse 2001. aastaks otseinvesteeringute mahu vähenemist kuni 40 protsenti.

Samas on välismaiste otseinvesteeringute vood aastaga kasvanud 18 protsenti, ulatudes 1,3 triljoni dollarini.

Eesti Välisinvesteeringute Agentuuri direktor Andrus Viirg ütles, et tegemist on viimase 30 aasta suurima kukkumisega. 'Võimaliku languse taga on järsk vähenemine rahvusvahelistes ühinemistes ja ülevõtmistes, see järgib üleüldist majanduskasvu pidurdumist,' ütles Viirg.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing