E-Kindlustus võrdleb rohelise kaardi hindu

ÄP 20. september 2001, 00:00

E-Kindlustuse lehel on võimalik alates eelmisest nädalast sõlmida Sampo Eesti Varakindlustuse, ERGO Kindlustuse, Inges Kindlustuse ja Salva Kindlustuse liikluskindlustuse ning rohelise kaardi poliise.

Juunis kehtima hakanud liikluskindlustuse seaduse järgi saavad nüüd kindlustusseltsid ise määrata liikluskindlustuse tariifid ja juba praegu on hindades päris olulised vahed. E-kindlustuse veebilehel saab aga enne liikluskindlustuse lepingu sõlmimist võrrelda seltside hinnapakkumisi. Kuid enam ei ole võimalik ka üheselt öelda, millises seltsis on liikluskindlustus kõige odavam, vaid see sõltub väga mitmest parameetrist. Näiteks on üks kuu kestva poliisi tegemine kõige odavam ühes seltsis, samas aastase poliisi sõlmimine soodsam teises seltsis.

E-Kindlustuse leheküljel on nüüd võimalik sõlmida ka rohelise kaardi poliisi lepingut. Roheline kaart on üleeuroopaline liikluskindlustus ja kohustuslik kõigile, kes autoga välismaale sõidavad. Juunis kehtima hakanud liikluskindlustuse seadus sätestab, et rohelise kaardi poliisi saab klient sõlmida ainult selles kindlustusseltsis, kus on tehtud tema kehtiv liikluskindlustuse tavaleping.

See võib põhjustada kliendile suuri ebameeldivusi, kui ta loodab näiteks rohelise kaardi poliisi teha piiripunktis, kus ei ole selle kindlustusseltsi kontorit. E-Kindlustuses saab sõlmida enamuse seltside rohelise kaardi poliise.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing