Omanäoliste sisustusnippide võti asus nädalavahetusel Helsingis

Heli Lehtsaar 26. september 2001, 00:00

Eestis toimuvaid sisustusmesse Habitare messiga võrrelda ei anna ? umbes 530 firmat pakkus ligi 100 000 külastajale sisustuselemente, vaipu, tekstiile, köögi- ja vannitoasisustust ning mööblit nii kodustesse kui ka kontoritingimustesse.

Pehme mööbli valikus paistis silma puhaste ja erksate värvide kasutamine ? musta ja valge kõrval leidus punast ja sinist, haruldane polnud ka sirelililla või roosa diivan, rääkimata oran?ist. Ka kontoritesse pakutavad lauad-kapid pole enam traditsiooniliselt hallid või naturaalse puidu tooni, vaid lisatud on näiteks oran?e liiste või kasutatud erinevaid erksavärvilisi peitse.

Moodsa kodu või kontori sisustus armastab julgeid lahendusi nii värvis kui ka vormis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing