Kommentaarid ettekandele

27. september 2001, 00:00

?Kui Eestis on siiani lihtsalt toodetud, otsitud uusi turge ja püütud oma kvaliteeti parandada, siis nüüd tuleks oma efektiivsus üle vaadata ja investeerida suuremasse efektiivsusesse. Euroopa Liidu turul on oluline ka toote või teenuse sertifitseeritus, mis laseb meie tootjal tunda end võrdväärsena. Aastaid efektiivsed olnud tooted ei pruugi seda enam tulevikus olla. Tootearendusega tuleb pidevalt tegeleda.

?Kõik suunad, mis Laar välja pakkus, on väga õiged. Me oleme jõudnud etappi, kus see, mis seni viis edasi, hakkab tulevikus meie liikumist takistama. Ümberkorraldused nõuavad aga raha ja investeeringuid.

Mis puutub lõunasse laienemisse, siis seal on Eesti märk, mida tunnustatakse. Topelttollid Venemaaga tuleks aga kiiresti kaotada, sest Vene majandus on stabiliseerumas ning meil oleks võimalik saada juurde suur turg.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing