EMT ja Delfi avasid ühise internetilehekülje

01. oktoober 2001, 15:34

Eesti suurim internetiportaal DELFI avas koos EMT-le kuuluva mobiilportaaliga Airport ühise internetilehekülje , kus EMT klientidel on võimalik saata tasuta SMS-sõnumeid, vaadata mobiiliarve saldot, tellida SMS-ga pommuudised ning kasutada teisi mobiilseid teenuseid.

EMT turundusdirektor Jüri Teemant rõhutas, et mobiilportaali avamisega Delfis loodetakse oluliselt kasvatada virtuaalsete mobiiliteenuste kasutajate arvu ning suurendada SMS-sõnumite saatmise aktiivsust.

'Samuti on Airporti partnerlehekülje ehk co-siteŽi loomine Delfi portaali tingitud eelkõige vajadusest tuua mobiilile suunduva info kohandamine ja haldamine Delfi kasutajale lähemale,' ütles Teemant.

DELFI juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on mobiilportaali kasu eelkõige mitmete teenuste mugavamas teostamises. Nii on internetis märksa lihtsam trükkida SMS-sõnumit. Samuti on see teenus nii Delfis kui Airportis esialgu ka tasuta.

Delfi opereerib 6 portaaliga kolmes Balti riigis, mille konsolideeritud käive finantsaastal 200/2001 oli 13 miljonit krooni, mis koosnes peamiselt reklaamituludest. Aasta jooksul kindlustas Delfi veelgi oma positsiooni Baltikumi juhtiva uue meedia ettevõttena.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing