Pindi Kinnisvara: välispartner tõi kaasa palju muudatusi

04. oktoober 2001, 15:11

AS Pindi Kinnisvara tegevdirektor Janno Rokk pidas välisinvestori kaasamist firma jaoks oluliselt edasiviivaks sammuks.

'Enne strateegiliste partnerite kaasamist olid meie tugevamad küljed selles, et meil oli korralik kaubamärk, kohaliku turu kogemus, noor dünaamiline meeskond ja kasumit tootev firma. Välispartneri kaasamine oli vajalik kiirema arengu saamiseks. Meil endil puudusid teadmised, kuidas luua üle Eesti piiride tegutsev müügiorganisatsioon, samuti teadmised turunduse ja tootearenduse kohta,' meenutas Rokk.

AS Pindi Kinnisvara aktsiad on viimased viis kuud ka Läti, Norra ja Inglismaa investorite omanduses. 'Uute partnerite tulekuga on muutunud nõukogu ja juhatuse roll firmas olulisemaks, suurenenud on omakapital ja juurdepääs riskikapitalile. Oluliselt on muutunud strateegiate, visioonide ja äriplaanide koostamine,' rääkis Rokk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing