Suprema: müügi õnnestumises oluline ausus ja ühine tulevikunägemus

04. oktoober 2001, 12:49

Hea müügitulemus tuleb juhul, kui ettevõtte enamusaktsionäridel on ühine nägemus sellest, kuhu ettevõte välja peab jõudma, rõhutas tänasel ettevõtete müügiteemat käsitleval seminaril Suprema investeerimispanganduse osakonna direktor Henrik Igasta.

'Müügihinnast rääkides on eestlastel sageli unikaalsuskompleks ehk liiga suured ootused ostuhinna suhtes. Ka peaks läbirääkimiste alguses hoiduma miinumumhinna nimetamisest,' soovitas Igasta.

'Müügiprotsessis ei aita kaasa ka raamatupidamislik keemia, ostja lähtub ikkagi kassa seisust, kassavoogudest. Ettevõtte puhul jälgitakse pigem tulevikku, minevikus toimunu ei ole nii oluline,' lisas Igasta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing