Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Käised üles, Henrik!

05. oktoober 2001, 00:00

Äripäev soovib vastsele majandusministrile Henrik Hololeile jõudu, sest amet ei kujune meelakkumiseks. Veidi elukaugete euroasjadega võrreldes seisavad Eestis ees väga konkreetsed ülesanded, eelkäijate pärand. Näiteks kuidas panna päitsed pähe ahnele Eesti Energiale, kuidas korrastada vedelkütuste turgu, nii et kvaliteet oleks tagatud ja aktsiisid laekuksid? Majandusminister peab endale selgeks tegema, milline on riigi roll (Eesti) majanduses. Ja lõpuks: uue ministri ametisse nimetamine ja senised tegemata jätmised ei võta päevakorralt maha vajadust liita ministeerium teede- ja sidekolleegiga. Hololeile on karjäär lahti: tulemusrikas töö võib viia mõlema ministeeriumi etteotsa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:56
Otsi:

Ava täpsem otsing