Venemaa lennudispetsherid korraldavad homme protestikogunemise

08. oktoober 2001, 13:35

Venemaa lennudispetsherite ametiühingu esindajad teatasid täna, et homme kella 12-14 on plaanis korraldada Venemaa transpordiministeeriumi peahoone ees protestimiiting. Lennudispetsherid nõuavad palgatõusu ja töötingimuste parandamist, teatab Interfax.

Venemaa transpordiministeeriumi pressiteenistuse teatel ähvardas lennudispetsherite ametiühing sel aastal neid streigiga, kuid ministeeriumil õnnestus organiseerida produktiivne dialoog lennukompaniide juhtide ja ametiühingu liidrite vahel. Samal ajal on kõik lennukompaniid täitnud nõuded, mis tookord esitati.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing