Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pentium III suretatakse

Kaido Einama 11. oktoober 2001, 00:00

Septembris müüdud arvutite seas on mõni aeg tagasi usinalt propageeritud Pentium III peaaegu kadunud. Inteli plaan on see protsessor tasapisi välja suretada vaatamata sellele, et ostjad seda veel tahaksid.

Mihkel Raba ISP Tarkvarast ütles, et Pentium IIIt ei saa enam tellida, kuigi mõnigi klient tahaks. Seetõttu on üle mindud pisut kallimale, kuid uuemale Pentium 4le.

Ordi suurendas septembris üle 1000 arvuti müües käivet 42,7 võrreldes eelmise aasta sama ajaga, ütles juhataja Sulev Sisask. Inteli protsessoritest oli Pentium 4 protsessoritega arvuteid Ordis kolmandik.

Ka Microlinkist kinnitas Mart Sepp Pentium 4 müügiedu. Kokku toodeti Eestis ja Lätis Microlinki nimega arvuteid 1662. 20 kogusest müüdi internetikeskkonnas arvutid.com, kust ostavad nii lõpptarbijad kui vastava lepinguga edasimüüjad. Mart Sepa sõnul on oluline trend Pentium 4 müügiedu ja see jätkub ka oktoobris. Hüppeline kasv on tingitud Inteli hinnapoliitika muutustest augusti lõpus, mis peaks Pentium III täielikult välja tõrjuma veel sellel aastal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing