Nokia III kvartali kasumiks oodatakse 16,3 mld kr

ÄP 16. oktoober 2001, 00:00

Nokia käibeks prognoosivad 10 küsitletud analüütikut 7,2 miljardit eurot ehk ligi 113 miljardit krooni. Prognoos tähendaks, et Nokia kolmanda kvartali käive jääks eelmise aasta sama aja tulemusele 4 protsendiga alla.

Prognooside kohaselt peaks Nokia rentaablus olema 14.

Analüütikute prognoos läheb kokku Nokia septembrikuus avaldatud ootustega. 11. septembril kinnitas Nokia positiivse üllatusena, et täidab kolmandas kvartalis 19. juulil avaldatud kasumiprognoosi ning ootab kasumiks aktsia kohta 0,12?0,14 eurot (1,9?2,2 krooni). Kuigi kasumiprognoos täidetakse, jääb kolmanda kvartali käibenumber mullu sama aja tulemusest 5 väiksemaks. Juulikuus prognoosis Nokia kolmandas kvartalis kuni 5 käibekasvu.

Käibe langus on tingitud ettevõtte võrguseamete osast, sest mõned operaatorid on muutnud oma GSM-võrkude investeeringute ajakava, põhjendas kontsern oma pressiteates.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:58
Otsi:

Ava täpsem otsing