Microsoft aitab litsentsikalkulaatoriga

ÄP 18. oktoober 2001, 00:00

Ka Microsofti enda töötajad tunnistavad, et uus litsentsipoliitika on keeruline nagu raketiteadus ja lihtsalt lahti seletada on selle põhimõtet keeruline. Selleks, et siiski oma firma litsentside, versiooniuuenduste ja tarkvarale tehtavate kulutuste üle arvet pidada, on Microsofti kodulehel avatud eOpen litsentsikalkulaator. See nõuab omale kasutajakonto ehk nn. virtuaalse passi loomist, salasõnaga saab sisse oma loodud kasutajaprofiili. Seal on võimalik lisada litsentsilepinguid, neid korrastada ja tellida teateid vajalike versiooniuuenduste või litsentsivärskenduste kohta. Oma lepingute nimekirja on vaja sisestada autoriseerimisnumber, litsentsi number ja vajadusel ka kommentaar (näiteks mis osakonnas see litsents kasutusel on). Tarkvarakindlustus, mis tõenäoliselt makseid peaks arvutama, selle loo kirjutamise ajal Microsofti veebis tööle ei hakanud, andes veateate.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:58
Otsi:

Ava täpsem otsing