Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Valitsus peab muutuma

18. oktoober 2001, 00:00

Viis aastat tagasi pöörasid valitsusliitu kuuluvad Reformierakond ja Koonderakond tülli, kuid mitte põhimõtete pärast ? sõnasõda oli osa käivitunud valimiskampaaniast. Toona ei uskunud Äripäev valitsusliidu lagunemist, küll aga soovitas oma juhtkirjas valitsusel end kokku võtta ja teha vajalikud muudatused koalitsioonis.

Hetkeseis: Praegunegi võimuliit tülitseb, ent põhimõtete pärast ning koalitsiooni säilitamise nimel väldivad osapooled teravate probleemide lahendamist. Sama soovituse annab Äripäev ka nüüd valitsusele, sest temast on saamas Eesti arengu pidur. Vastasel juhul juhtub sama, mis viie aasta taguse koalitsiooniga ? see laguneb.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:58
Otsi:

Ava täpsem otsing