Neljapäev 19. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Riigikontroll murrab ametkondlikke barjääre

19. oktoober 2001, 00:00

Riigikontroll leidis oma otsuses ?Tööturu planeerimine ja eelarvestamine?, et tööpuuduse vähendamisel ei ole kaugeltki veel kõik riigist olenev ära tehtud. Näiteks ei jõua info vabadest töökohtadest alati tööturuametini, kellel on sealjuures parim ülevaade tööotsijatest. Niiviisi lähevad kaotsi potentsiaalsed tööpäevad ja ettevõtja ei leia töökäsi. Järelikult tuleb tööturuametil rohkem vaeva näha, et täiustada vabade töökohtade andmebaasi. Riigikontrolli näol polnud tegu tavapärase kontrollimistegevusega, vaid tähelepanu juhtimisega Eesti ühe põletavama probleemi leevendamiseks. Sellega astus üks riigiasutus tänuväärsel moel teise riigiasutuse mängumaale, mida muidu naljalt ei juhtu.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:58
Otsi:

Ava täpsem otsing