Riigikontroll murrab ametkondlikke barjääre

19. oktoober 2001, 00:00

Riigikontroll leidis oma otsuses ?Tööturu planeerimine ja eelarvestamine?, et tööpuuduse vähendamisel ei ole kaugeltki veel kõik riigist olenev ära tehtud. Näiteks ei jõua info vabadest töökohtadest alati tööturuametini, kellel on sealjuures parim ülevaade tööotsijatest. Niiviisi lähevad kaotsi potentsiaalsed tööpäevad ja ettevõtja ei leia töökäsi. Järelikult tuleb tööturuametil rohkem vaeva näha, et täiustada vabade töökohtade andmebaasi. Riigikontrolli näol polnud tegu tavapärase kontrollimistegevusega, vaid tähelepanu juhtimisega Eesti ühe põletavama probleemi leevendamiseks. Sellega astus üks riigiasutus tänuväärsel moel teise riigiasutuse mängumaale, mida muidu naljalt ei juhtu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing