Solkkütus, teise nimega sotsiaalkütus

22. oktoober 2001, 00:00

Majandusministeerium ja tarbijakaitseamet väidavad, et kõik Eestis müüdavad kütusemargid mahuvad nn Pärnoja normide alla, samas tunnistavad nad, et näiteks bensiinid 95 ja 98 ei vasta tõepoolest Euroopas kehtivatele standarditele.

Huvitav, et pea kõiges pürime euronorme oma seadustesse ümber kirjutama, aga kütuse puhul mitte? Ju vaatavadki suured kütuseketid Eestit kui alles Euroopasse teel olevat arengumaad ? seega müüa võib siin kõike. Omast arust ehk osutavad nad meile abigi ? valik on ju rikkalik. Et see ?sotsiaalkütus? sõidukeid rikub, pole nende asi, hea, et siia ülepea midagi tuuakse. Hoopis automüüjad, rumalad, on kiirustanud nn euronõuete järgimisega ja toonud siia valed sõidukid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing