Kas infot pole vahel siiski ülearu?

25. oktoober 2001, 00:00

Kes börsisündmusi jälgib, kohtab börsiuudiseid pealkirjaga ?Aruanne olulise osaluse muutustest?. Tekib õhin: kes on kelle osaluse ära ostnud, kes on uued omanikud, kui suur tükk vahetus, miks jne. Kahel juhul kolmest ei sisalda niisuguse pealkirjaga uudis siiski mitte midagi muud kui nentimist, et mingeid muutusi omanike struktuuris toimunud pole.

Ent milleks siis selliseid libauudiseid avaldada? Kui selleks kohustab mingi reglement, siis on viimane aeg see kui mõttetu kohustus ära muuta. Pisiasi? Kuid investorid kulutavad tühjale-tähjale siiski mõnevõrra aega. Kui on tarvis minevikust otsida mõnd olulist omanike vahetuse uudist, siis tühjad failid juba tõepoolest risustavad eetrit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing