Aidem Poti matustel jagatakse homme raha

Inno Tähismaa 25. oktoober 2001, 16:30

Eesti meelelahutusäris 1994. aasta sügisel tegevust alustanud kaubamärk Aidem Pot lõpetab oma tegevuse.

Arvukate heliplaatide väljaandmisega, kontsertide ja kontsertturneede korraldamisega tegelenud ning seeläbi Eesti kergemuusikakultuuri rikastanud kaubamärk saadetakse pidulikult viimsele teekonnale reedel 26. oktoobril algusega kell 16.00 Estonia Talveaias.

Aidem Pot jätab matusele saabujatele pärandusena 50 000 (viiskümmend tuhat) Eesti krooni uutes sularahakupüürides. Rahakirst avatakse matusetseremoonia käigus, raha jaguneb mälestajate vahel spontaanselt.

Matusekolonn koguneb kell 15.30 Pirita teel Maarjamäe Obeliski parklasse ja kahetunnise piduliku ärasaatmise tseremoonia algus on kell 16.00 Estonia Talveaias.

Aastatel 1994-2001 anti Aidem Pot kaubamärgi all välja populaarset plaadisarja ?Kutse tantsule? ja arvukalt Eesti artistide sooloplaate, nende seas 2 Quick Start, Maarja Liis, Mati Nuude, Singer Vinger, Heli Lääts, Nancy, Best B4, Vello Orumets, Tarmo Pihalp, Mait Maltis, Operatsioon Õ jpt. Noorte ja keskealiste südameid võitsid 90-nendate teises pooles toimunud iga-aastased kontserttuurid ?Suvest Suveni? ja ?Mis värvi on armastus?.

Aidem Poti tööd plaadifirmana jätkavad juba alates 2000. aasta kevadest plaadifirma Topten (www.topten.ee) ja suurte sündmuste ning firmade eriürituste korraldamist alates 26. oktoobrist Secret Service (www.ss.ee).

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing