Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rahvusvaheline Kilk ehk varsti Pihkvasse

29. oktoober 2001, 00:00

Kui täitub Tartu ja Pärnu sadamate ja mitme saeveski omaniku Rein Kilgi soov ja ta omandab osaluse Pihkva sadamas, on loodud omamoodi pretsedent, millele vaid kahe käega poolt saab olla. Pole ju teadaolevalt seni eestlased Venemaal sadamaid omandanud. Täitub ka Pihkva asekuberneri soov, kes hiljaaegu kurtis, et eestlased pole Pihkvasse teinud ühtegi investeeringut. Kilk saab tootmisahela, kus ta ise on osanik algusest lõpuni ja kus ta saab kontrollida kõiki lülisid.

Ja kui Vene ministeeriumid Eesti-Vene veeteede avamise paketi kooskõlastamisega lõpuks ühele poole saavad, võib Eesti inimene ka laevaga Pihkvasse reisida. Tore!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:00
Otsi:

Ava täpsem otsing