Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Palts: Tallinna Vee aktsiakapitali vähendamine efektiivistab ettevõtte tööd

31. oktoober 2001, 16:07

Tallinna Vee aktsiakapitali on vaja vähendada ettevõtte tegevuse efektiivistamiseks, väitis linnapea Tõnis Palts volikogu opositsiooni arupärimistele vastates.

Tallinna linnavolikogu opositsioon soovis linnapeale esitatud arupärimistes teada, miks Tallinna Vesi vähendab aktsiakapitali, kui mõni aasta tagasi seda hoopis suurendati. 'Mis on vahepeal muutunud?' küsisid arupärijad.

Palts selgitas, et vahepeal on ettevõte erastatud ja finants- ning strateegiline juhtimine on seatud kõrgemale tasemele. 'Aktsiakapitali suurendamine oli mõeldud erastamisprotsessi edukuse tagamiseks. Ettevõtte kapitali suurendati, et ettevõte oleks atraktiivsem,' märkis Palts. 'Kuna puudusid pikaajalised arenguplaanid ja finantsprojektsioonid, tuli linnal sajaprotsendiliselt tagada ettevõtte püsimajäämine.'

'Sisuliselt on ettevõtet finantseeritud ainult omakapitalist. Ettevõtte finantstegevus pole seetõttu efektiivne,' nentis Palts.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing