Tallinna Vesi jätkab investeerimist aktsikapitali vähendamisest hoolimata

31. oktoober 2001, 15:47

AS Tallinna Vesi investeeringuteplaan on erastamislepinguga kinnitatud kuni aastani 2005 ning aktsiakapitali struktuurimuutused ei oma investeeringuteplaani elluviimisele mingit mõju, teatas ettevõte.

'ASi Tallinna Vesi juhatus leiab, et aktsionäridele ettepanek vähendada veefirma aktsiakapitali ning asendada omakapital võõrkapitaliga võimaldab ettevõttel efektiivsemalt tegutseda', kommenteeris otsust ASi Tallinna Vesi juhatuse esimees Geoffrey Thorpe.

Ettevõtte aktsionäride eesmärk on muuta firma kapitalistruktuur keskmise Euroopa vee-ettevõtte sarnaseks, kus omakapitali ja võõrkapitali suhe oleks 40/60.

Vaatamata kapitali restruktureerimisele jätkab AS Tallinna Vesi oma ambitsioonikat investeeringuteplaani. Järgmise 5 aasta jooksul kavatseb AS Tallinna Vesi investeerida teenuste parandamisse pea 1 miljardit krooni, millest üle 200 miljonit on planeeritud 2001.aasta eelarvesse. ASi Tallinna Vesi kapitali investeerimisprogramm keskendub peamiselt linna kanalisatsiooni, vee-ja vihmavee süsteemide laiendamisele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing