ÄP seminar: poe oma töötajad varastavad kõige rohkem

01. november 2001, 14:54

ESS Eesti juhatuse esimees Peeter Tohver ütles Äripäeva kaubandusseminaril, et 70 protsenti varastest on kaupluse oma töötajad.

Tohvri sõnul on ESSi eestimaise hinnangu kohaselt 25 protsenti kaupluse töötajatest ausad, 15 protsenti vargad ning 60 protsenti kaasaminejad ja kõrvaltvaikijad. 'Tegelege oma inimestega rohkem,' soovitas Tohver kaupmeestele.

Tohver ütles, et 70-80 protsenti kadudest jaekaubanduses moodustavad vargused kassadest poole, 23 protsenti on vargused müügisaalidest ning 20 protsenti vargused ladudest. 7 protsenti on vargused mujalt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing