Pensionistaa? sõltub sotsiaalmaksust

Olavi Kärsna 02. november 2001, 00:00

Kui riigiametnike kohta halvasti öelda, kuuleb kindlasti vastuseks, et neil on madalad palgad ja kaadrit raske valida. Siiski peab ametnik sellega arvestama, et oma sõnade eest peab ta vastutama sõltumata oma palga suurusest. Säärane jutt on lihtsalt jabur. Kui mõnikord on võimalik aru saada, millist seadusesätet valesti tõlgendatakse, siis siin ei oska ma midagi arvata.

Pensionistaa? sõltub ainult sellest, kui palju on sotsiaalmaksu laekunud, ja kes seda maksab, ei ole oluline. Tööandjaks kõlbab Eesti seaduste järgi nii äriregistris kui maksuametis registreeritud inimene ja ka ettevõtjana hoopiski registreerimata inimene.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:11
Otsi:

Ava täpsem otsing