Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Urm kardab Kivi?

07. november 2001, 00:00

Mäss lahti! ETV pealik Aare Urm pole senise pealikuga rahul ja tahab, et riigi- või nn avalik-õiguslik telejaam viidaks kultuuriministeeriumi valitsemisalast teede- ja sideministeeriumi alla. Põhjendus ? meediaettevõtted on üha enam muutumas telekommunikatsiooniettevõteteks. Võimalik, et ETV programmi kvaliteet on juba niivõrd kõrgel tasemel, et nüüd on oluline vaid saadete edastamise kvaliteet.

Teisalt ? võib-olla on kultuuriministeerium Urmile lihtsalt hirmu nahka ajanud. Arvab ju see asutus täpselt teadvat, miks ja mitu teatrit kokku panna tuleb. Ja ka seda, mitu telejaama turule mahub. Mine tea, mis ETVga ette võtavad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:03
Otsi:

Ava täpsem otsing