Hewlett-Packard juhtkond kinnitab toetust Compaqiga ühinemisotsusele

09. november 2001, 18:18

Kõik üheksa Hewlett-Packard (HP) juhtkonna liiget (välja arvatud Walter B. Hewlett) kinnitavad, et toetavad Hewlett-Packard Company ja Compaq Computer Corporation?i ühinemist. Samuti toetavad juhatuse liikmed üksmeelselt uue HP juhi Carly Fiorina tegevust ja otsuseid, teatas HP.

?Juhatus on kahe firma ühinemist detailideni analüüsinud ning oleme kindlad, et see on parim tee täitmaks aktsionäride ootusi,? ütles Dick Hackborn, HP endine juhatuse esimees ja viitsepresident.

?Tänase päeva seisuga võin kinnitada, et olen kahe tugeva firma ühinemisotsusest tuleneva lisaväärtuse tekkes täiesti kindel. Carly Fiorina juhtimisel hakkab uus HP ka edaspidi olema innovatiivne IT sektori liiderfirma, mis väärtustab selliseid korporatiivse kultuuri märksõnu nagu usaldus, meeskonnatöö jpm.?

Arvutitootja Hewlett-Packardi (HWP) asutaja poeg David Packard teatas sel nädalal, et toetab Walter Hewletti otsust olla vastu planeeritud ühinemisele Compaq Computer Corp`ga (CPQ), kirjutas uudisteagentuur Dow Jones.

Packard ütles, et lisaks temale on ühinemisele vastu ka Packard Humanities Institute, kes omab 25 mln arvutitootja aktsiat.

Walter Hewlett teatas teisipäeval oma õdede ja perekonna nimel, kelle kuulub kokku 5% Hewlett-Packardist, et nad on Compaqiga ühinemise vastu, kuna see pole hea ettevõtte aktsionäridele.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing