Tallinna linnavalitsus moodustas ajutise ühistranspordi kontrollkomisjoni

Inno Tähismaa 14. november 2001, 11:56

Linnavalitsus moodustas Tallinna ühistranspordi strateegia ja investeerimisprogrammi väljatöötamise ajutise kontrollkomisjoni.

Linnal on sõlmimisel lepingud Euroopa Rekonstruktsiooni ja Arengupanga ja konsultatsioonifirmaga Cowi Consulting Engineers and Planners AS Tallinna ühistranspordi strateegia ja investeerimisprogrammi väljatöötamiseks. Töö kestvus on 6 kuud.

Kontrollkomisjoni ülesandeks on järelvalve teostamise Tallinna ühistranspordi strateegia ja investeerimisprogrammi väljatöötamise üle, kerkivate probleemide lahendamine ja vaheetappidele hinnangu andmine.

Ajutise komisjoni esimeheks on Tallinna abilinnapea Toivo Ninnas. Komisjoni kuuluvad Tallinna Linnavolikogu komisjonide, Tallinna Linnavalitsuse, Harju Maavalitsuse, Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupanga, Taani Transpordiministeeriumi, EV Teede- ja Sideministeeriumi, Tallinna Säästva Arengu ja Planeerimise Ameti, Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise AS ja Tallinna Autobussikoondise AS esindajad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing