Politsei asus uurima abilinnapea Leivi ?erile allunud ametit

ÄP Online 15. november 2001, 00:00

Kriminaalasi algatati komissari sõnul ametiseisundi kuritarvitamist puudutava paragrahvi tunnustel. Seni ei ole veel uurijat määratud ning osa materjale on linnavalitsusest ka veel politseile üle andmata, lisas komissar.

Nädal aega tagasi avalikustasid Tallinna sisekontrolli ametnikud turvalisus- ja integratsiooniameti tööd käsitleva kontrollakti, mille alusel linnapea Tõnis Palts vallandas ameti juhataja Galina Pant?enko. Ametit kureeriv abilinnapea Leivi ?er lubas linnapeale kahe nädala jooksul ise ametist lahkuda.

Tallinna turvalisus- ja integratsiooniamet sattus avalikkuse huvivälja seoses rahajagamisega küsitava väärtusega turvalisus- ja integratsiooniuuringutele. Nende abil rahastati abilinnapea Leivi ?eri parteikaaslasi ja nende lähikondlasi Eestimaa Ühendatud Rahvaparteist maksumaksja rahaga 4?5 miljoni krooni ulatuses. Kokku kulutas amet tänavu projektideks 10,5 mln krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing