Ekspress Grupis omanikemuutus

Inno Tähismaa 15. november 2001, 14:16

Bonnier Grupp ja Hans H. Luik leppisid täna kokku Eesti meediakompanii Ekspress Grupp omanikuvahetuses. Pooled leppisid kokku, et Hans H. Luik ostab 50% Ekspress Grupi aktsiatest, mis kuni tänaseni kuulusid Bonnierile.

See tähendab, et Hans H. Luik on Ekspress Grupi täielik omanik. Ekspress Grupp annab välja nädalalehte Eesti Ekspress ja omab 50% osalust päevalehtedes Eesti Päevaleht ja SLÕhtuleht ning Ajakirjade Kirjastuses.

Oleme kokku leppinud, et selge omandistruktuur on grupi ettevõtete huvides, ütles Bonnier Grupi asepresident Thomas Axén.

Omanikumuutusega säilivad omanikevahelised head suhted ja ma võtan Eesti lugejate ees Ekspress Grupiga täieliku vastutuse, ütles Hans H. Luik. 'Skandinaavia suurima kirjastusega võrdsetel alustel töötamine on olnud unikaalne kogemus. Ma ei välista tulevikus uusi partnerlusi. Kuid praegusel hetkel on Ekspress Grupi juhtkond valmis pakkuma Eesti lugejatele värskeid ideid ja professionaalselt kirjastatud tooteid.'

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing