Väino Koorberg: muutusi SLÕhtulehe strateegias ei tule

Inno Tähismaa 15. november 2001, 17:26

Eesti suurima trükiarvu ja lugejaskonnaga päevalehe SLÕhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg ütles, et Hans H. Luige tänane tehing ei too kaasa muutusi lehe strateegias.

?SL Õhtuleht kuulub 50/50 osalusega Ekspress Grupile ja Eesti Meediale ning see suhe on säilinud ka pärast Ekspress Grupi omanikemuutust. Kuna leht toodab kasumit, siis ei usu ma, et tänane tehing tooks kaasa muutusi meie valitud strateegias,? ütles Koorberg. Ta lisas, et suurima tiraa?i ja lugejaskonnaga päevalehena on SL Õhtuleht tõusuteel ning jätkuvalt tõestamas, et tabloid kui äriprojekt võib olla ühtaegu edukas ja populaarne.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing