Mõõkkala sobib asjalikele inimestele

Heidi Vihma 16. november 2001, 00:00

Menüüd on kerge lugeda ja kalad ning muud mereelukad on seal auväärselt positsioneeritud. Loetelu algab mõõkkalast, järgnevad hai, tuunikala, kaheksajalg ja siis teised väiksemad tegelased, nagu vähk, kalmaar, muidugi ka kõik väärikamad kodumaised vee-elukad. Edasi annab menüü valida, mida kalaga teha ja millega serveerida. Lihtne ja ülevaatlik, ilma tarbetute ilukirjanduslike liialdusteta.

Tursa-lõherullid konjakikastmes (135 kr) olid välimuselt ja maitselt restorani väärilised. Tugevamaitselise kadakamarja-piprakastme sobivus tuunikala juurde, mida seekord liiga kaua oli küpsetatud, on vaieldav, aga tulemus oli huvitav. Maitseelamuse saime dessertide seast leitud sinihallitusjuustukreemist (45 kr), mida serveeriti kompotipirni ja ?okolaadiga.

Köögitöö oli tehtud hästi, aga ettekandjad kokkade taset ei toetanud. Peaaegu inimtühjas restoranis pakuti meile kõige ebahubasem laud, küünla süütamine jäi meie enda mureks, tühjad klaasid ununesid lauale. Jäi mulje, et me polnud oodatud külalised. Meil aga oli pidulik sünnipäevalõuna, mis sest, et kahekesi ja keset päeva. Aga teenindus oli kiire, õhkkond rahulik, nii et asjalikule ärilõunale võib minna.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:12
Otsi:

Ava täpsem otsing