Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Privadori juhiks sai Tõnis Reimo, eksjuhid Kasela ja Martens astusid tagasi

19. november 2001, 15:22

Andmeturbefirma Privador ASi juhataja ja tegevdirektor Indrek Kasela ja arendusdirektor Tarvi Martens teatasid täna oma tagasiastumisest Privadori juhtkonnast. Uueks juhatajaks on Tõnis Reimo, kes seni tegutses Privador AS turundusdirektorina, teatas ettevõte.

Selle aasta märtsis Privadori juhtima asunud Indrek Kasela sõnas, et tema juhtimisaeg oli etteplaneeritult kavandatud ainult üleminekuperioodiks. Privadori asutajaliikme Cresco kaudu firmasse tulnud Kasela jätkab enda sõnutsi aktiivse aktsionärina ja juhataja nõuniku staatuses.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing