Hans H. Luik: eestlase taktika võidab rootslase strateegiat

Inno Tähismaa 21. november 2001, 15:41

Tihti juhtub, et eestlase taktika võidab rootslase strateegiat, ütles AS Ekspress Grupi nõukogu esimees Hans H. Luik täna mainekonverentsil.

Luik tõi näite, kuidas Rootsi turvafirma Securits asus rajama Lasnamäele sularahakeskust. Samal ajal leppis ESSi asutaja ja osanik Urmas Sõõrumaa kokku pankadega ja lõi konkureeriva firma AS Sularahakeskus, mis hakkas samuti tegelema sularaha veoga, omamata seejuures ühtegi eraldi keskust. Möödunud nädalal teatas Securitas oma Lasnamäe suure sularahakeskuse sulgemisest ja Sõõrumaa kontrolli all oleva firma juht Sten Nugis tunnistas, et kogub nüüd sularaha kokku üle Eesti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing