Mainekonverentsil astuvad täna üles Meri, Laar, Luik ja Milder

Inno Tähismaa 21. november 2001, 08:49

Täna kell 8.55 algaval mainekonverentsil ?Made in Estonia-riik ja müük? astuvad ettekannetega üles mitmed mainekad esinejad, teiste seas ekspresident Lennart Meri, peaminister Mart Laar, välisminister Toomas Hendrik Ilves, ärimehed Meelis Milder, Hans H. Luik ja Tarmo Sumberg.

Konverentsil näidatakse majandusminister Henrik Hololei videoettekannet, ühtlasi esinevad korporatiivse identiteedi spetsialist Wally Olins, Estonia klaverivabriku marketingijuht Kalev Sarapuu, AS Balti Laevaremonditehase juht Fjodor Berman, AS Elcoteq juhatuse esimees Ilmar Petersen.

Konverentsi korraldab firma OÜ Netway, mille osanikud on Eerik-Niiles Kross, Raul Rebane, Vallo Toomet ja Priit Karjus.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing