Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Makse lihtsam tõsta kui koguda

22. november 2001, 00:00

Maksuamet teab küll ümbrikupalga maksjaid, aga tõendite kogumine, vormistamine ja kohtule esitamine jätvat soovida. Raske on ette kujutada, et seda tööd peaks tegema keegi teine peale maksuameti. Nii ei juhtu ümbrikupalga maksjaga suurt midagi ning sotsiaal- ja tulumaks jäävad laekumata.

Seaduseandjad Mõõdukate parteist hauvad aga plaane, kuidas tõsta sotsiaalmaksu ja kehtestada astmelist tulumaksu. Selle asemel, et esitada uusi ja paremaid eelnõusid, mis kergendaksid maksuametil seni kehtestatud maksude kokkukogumist. Kuid sedavõrd ?proosaline? tegevuskava ei võimalda ju Mõõdukatel poliitilist profiiti lõigata.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing