Eesti riigi funktsioneerimine ohus?

26. november 2001, 00:00

Paljude poliitikute hinnangul on ASi Tallinna Olümpiapurjespordikeskus (TOP) riigile strateegiline ettevõte. Seetõttu TOPi erastamine eelneval kuuel aastal ebaõnnestus. TOPi strateegiline tähtsus oli seotud sellega, et poliitikud käisid ujulas ujumas ja olid mõjutatavad ettevõtte endise juhi Raimo Kägu poolt. Võibolla oli erastamise vastastel õigus ja nüüd satub riigi funktsioneerimine ohtu. Seetõttu tuleks erastamisest saadava raha suunata stabilisatsioonireservi, et seda saaks vajadusel kasutada TOPi taasriigistamiseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing