Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tallinn vabastab Veskimäe ametist, Vilba jääb

Raimo Ülavere 27. november 2001, 17:13

Tallinna linnavalitsus kavatseb homsel istungil vabastada ametist Tallinna Teede nõukogu esimehe Enn Veskimäe, kuna linnavalitsuse hinnangul kahjustas Veskimägi ettevõttes omaniku ehk Tallinna linna huve.

Homsele linnavalitsuse istungile esitatava eelnõu järgi ei vabasta linn Tallinna Teede nõukogu liikme ametist Priit Vilbat, kes samuti oli seotud enda juhtitava sopordiliidule sponsorsumma kandmises. 'Linnapea rääkis inimestega, ettevõtte nõukogu ja juhtkonna liikmetega ja tegi sellise otsuse,' rääkis Talinna linnavalitsuse konsultant Peeter-Eerik Ots.

Veskimägi vabastamise ajendiks oli eelkõige tegevus, kus viimane ettevõtte nõukogu esimehena andis sponsorsummade üle kandmise käsu veel pärast seda, kui linna ettevõtlusametist oli saabunud summade eraldamist keelav dokument.

Veskimägi initsiatiivil otsustas Tallinna Teede nõukogu 15. novembril, vahetult enne ettevõtte erastamist eraldada sponsorsummadena Jalgratturite Liidule 500 000 krooni ja Hokiliidule 150 000 krooni. Jalgratturite Liidule eraldati raha liidu presidendi, rahandusminister Siim Kallase allkirjaga taotluse alusel. Veskimägi kuulub Jalgratturite Liidu juhatusse. 150 000 krooni saanud Hokiliidu juhatusse kuulub aga Priit Vilba. Tallinna Teed peab sponsorsummade pealt tasuma ka 200 000 krooni ulatuses makse.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing