Parekss Banka tahab tulevikus ka pangateenust hakata pakkuma

Raimo Ülavere 29. november 2001, 17:56

Läti suurim pank Parekss Banka avas täna oma esinduse Eestis, kavatsedes tulevikus siin siiski hakata pakkuma ka pangandusteenuseid, rääkis avamisel panga asepresident Gene Zolotarev.

?Eestisse tulekuks on praegu õige aeg,? märkis Zolotarev, lisades, et pank tahab kliente meelitada eelkõige teenuste kvaliteedi ning soodsate hindadega, teenides seejuures ka kasumit. Panga eesmärk on tulevikus pakkuda klientidele laia tootevalikut ? panga- ja liisingutoodetest kuni kindlustuseni. ?Missioon on olla parim pank Baltimaades,? kinnitas Zolotarev.

Praegu alustab Parekss Banka Eestis esindusena, kus töötab kaks inimest. Lähiajal võib lisanduda ka analüütiku ametikoht. Panga esinduse juhi Ardi Roosimaa sõnul on mõned potentsiaalsed kliendid juba ka leitud.

Zolotarev kommenteeris ka küsimust, miks panga omanikud pole seni enda osalust mõnele suurele välispangale maha müünud: pole olnud piisavalt head pakkumist. Ta lisas samas, et on pakkumistele avatud. Samuti möönis ta, et kuue kuu kuni aasta perspektiivis võib päevakorda tõusta panga muutumine avalikuks ettevõtteks ehk börsile minek.

Uudise vahendas Inno Tähismaa

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing