Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kõlas imporditollide stardipauk

03. detsember 2001, 00:00

Maaerakondade ammune soov hakata jõuliselt põllumajandust toetama kulmineerus eile Toompeal, kus koonderakond ning maarahva ühendus võtsid koalitsioonileppest välja kaitsetollide rakendamist keelustava punkti.

Riigikogu liikme, maarahva erakonna peasekretäri Andres Variku sõnul tulevad tollid kõne alla alates 1997. aasta juulist, enne tuleb vastu võtta tollimaksuseadus ja leppida kokku miinimumhindade ning käibemaksusoodustuse osas.

Valitsuse majandusnõuniku Hardo Pajula sõnul sai imporditollide lubamine võimalikuks reformierakonna lahkumise tõttu koalitsioonist, kuna reformierakond oli endises koalitsioonis ainuke, kes tollide vastu võitles. Reformierakonna kõrval on imporditollide vastu olnud Isamaaliit.

Hetkeseis: Kaitsetollid, tõsi küll, vaid kolmandate riikide suhtes, kehtestati siis kui võimul oli järgmine koalitsioon, kuhu kuulusid ka Isamaaliit ja Reformierakond.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing