Cisco juht: majandus on põhjast läbi käinud

ÄP Online 06. detsember 2001, 00:00

Paljud ettevõtted on majanduslanguse tõttu kahandanud oma investeeringuid ja vähendanud seetõttu selliste ettevõtete nagu Cisco müüginumbreid. Maailma suurim interneti infrastruktuuriseadmete tootja juht Chambers teatas 350 analüütiku ees esinedes, et ettevõtte novembrikuu tellimused vastasid ootustele. Chambers on jätkuvalt optimistlik sektori arengus, kus ettevõte tegutseb.

Samas keeldus ta kommenteerimast täpsemalt ettevõtte 26. jaanuaril lõppeva teise kvartali prognoose. Cicso arvates kosub ettevõte samm-sammult ja kohandub siis vastavalt sellele.

Kolmandas kvartalis kasvatas Cisco turuosa enam kui mistahes eelneval kvartalil. Chambers lisas, et ettevõtte turuosa võib sel aastal suureneda 10. Cisco aktsia kerkis teisipäeval Nasdaqil 3,3 tasemeni 20,52 dollarit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing