Kapitalikasvufondi osakud püsimaksekorraldusega

ÄP 06. detsember 2001, 00:00

Fondi saab investeerida, sõlmides püsimaksekorralduse Hansapanga, Ühispanga või Sampo Panga internetipankades või pangakontorites.

Sampo Pangas ja Ühispangas on tehingukulud kliendile püsimaksekorraldusega investeerides 2 krooni, Hansapanga klientidel tuleb maksta 12 krooni.

Minimaalaselt saab iga kuu osta kolme fondi osakut ehk minimaalse ostusummana võiks arvestada 400 krooni.

?Ma usun, et sellisest võimalusest on palju kasu, sest inimesel, kes tahaks investeerida iga kuu 500?10 000 krooni, pole mõtet isiklikku investeerimisportfelli looma hakata, sest hajutatud portfelli selle raha eest ei saa ning lisaks söövad kõrget teenustasud osa raha ära,? ütles Trigon Marketsi müügijuht Kristel Kivinurm.

Trigon Marketsi fondijuhi Aadu Oja sõnul sobib Kapitalikasvufond investoritele, kes tahavad investeerida fundamentaalselt tugevatesse kõrge kasvupotentsiaaliga Eesti ja teiste Balti riikide ettevõtetesse.

Oja märkis, et Balti riikide Euroopa Liiduga ühinemise perspektiiv koos suurte välisinvesteeringutega viitavad kiirenevale majanduskeskkonna arenemisele, mis peaks positiivselt mõjuma ka ettevõtete majandustulemustele ja aktsiahindadele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing