Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Elektrijaamad asendavad maameestele püha lehma

10. detsember 2001, 00:00

Äripäev taunis viis aastat tagasi kirjutatud juhtkirjas riigikogu maasaadikute ettepanekut lisada elektrijaamad strateegiliste ettevõtete nimekirja, sest see tähendanuks jaamade erastamisega venitamist. Arusaamatu oli aga ettepaneku toetamine Koonderakonna poolt, oli ju selle esimees ja peaminister Tiit Vähi elektrijaamade erastamise käivitaja.

Hetkeseis: Elektrijaamade erastamine lükati siiski käima, ent protsess pole tänasekski lõppenud. Eriti rumal on olukord veel seetõttu, et Eesti võimudel pole aimugi erastatavate ettevõtete väärtusest ning oodatud strateegilised investorid kipuvad riigil naha üle kõrvade tõmbama.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:09
Otsi:

Ava täpsem otsing