Eesti Jalgpalli Liit sai uue juhatuse

11. detsember 2001, 17:47

Oma tänasel koosolekul hotelli Olümpia Omega konverentsisaalis valis Eesti Jalgpalli Liidu volikogu uue EJLi juhatuse järgmises koosseisus: Arnoup Dirk Lugtmeijer, Eiki Nestor, Josep Katsev, Andrus Kuusmann, Pjotr Sedin, Vaapo Vaher ning Aivar Pohlak.

Nimetatud 7 juhatuse liiget valiti EJLi juhatusse kolmeks aastaks. Lisaks nimetatutele kuuluvad EJLi juhatusse 5-aastase mandaadiga EJLi president Peeter Küttis ning asepresidendid Indrek Kannik ja Mart Tarmak.

EJLi volikogu valis samas ka juhatuse varuliikmed järgmises järjekorras: Arvu Sild, Eduard Koger, Nikolai Burdakov ja Aaro Mõttus. Juhatuse varuliikmed on valitud eesmärgiga suurendada juhatuse liikmete arvu põhikirja muudatuse kaudu 2002. a. veebruaris toimuval EJLi kongressil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing