Jõulubool toob silmisse pühade sära

Riina Kallas 14. detsember 2001, 00:00

Restorani Cathedral kelner-baarmen Andres Avilo soovitab jõulude ajal ise juua ning jõuluvanalegi pakkuda jõulubooli, milles segunevad nii maitsvad puuviljad, mahl kui ka alkohol.

Kuigi Campari eeldab veidike mõrusust, ei tasu seda jõulubooli puhul karta, sest Campari imbub järk-järgult puuviljadesse, eriti õuntesse, ja jook muutub seistes järjest küpsemaks ning magusamaks.

Proovida võib ka vähema alkoholisisaldusega booli, kuhu võiks segada alkoholivaba siidrit ning lisada paar sentiliitrit viina.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:12
Otsi:

Ava täpsem otsing