Ärimehed pole end poliitikas tõestanud

17. detsember 2001, 11:27

Tallinna volikogu uus esimees Maret Maripuu ja isamaaliitlane Aimar Altosaar tõdesid, et ärimehed pole suutnud end Eesti poliitikas tõestada.

Foorumil Aasta 2001 Eesti poliitikas ütles endine Tallinna koalitsiooninõukogu esimees Aimar Altosaar, et ärimehed pole suutnud kehastuda poliitikuteks. 'Nad on sageli tulnud suhtumisega, et mida nad seal vusserdavad, ma tulen ise ja näitan, kuidas on vaja teha,' ütles Altosaar.

Poliitikas on kätt proovinud Robert Lepikson, Toomas Sildmäe, Olari Taal, Jüri Mõis ja Tõnis Palts. Altosaare ütlust mööda oli neist kõige suurem potensiaal poliitikuna läbi lüüa Paltsul. 'Ta on väga õppimisvõimeline,' ütles Altosaar.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing