Eesti Energia võrkude hooldaja ja remontijana jätkab Siemens Electroservices

18. detsember 2001, 17:12

Täna pikendasid AS Eesti Energia ja AS Siemens Elektroservices kaheks järgnevaks aastaks 27. aprillil 2000. aasta sõlmitud lepingut, mis sätestab AS Eesti Energia põhi- ja jaotusvõrgu elektriseadmete remondi- ja hooldusteenuse ostmise AS-lt Siemens Electroservices.

Lepingu pikendamisele kirjutasid Eesti Energia poolt alla elektrivõrkude valdkonna direktor Jüri Alasi ja põhivõrgu direktor Henn Jõe, Siemens Elektroservices poolt peadirektor Paul Nagel ja finantsdirektor Thomas Fuhrmann.

Lepingu järgi ostab AS Eesti Energia AS-lt Siemens Elektroservices teenuseid aastas 50 miljoni krooni eest. Siemens Elektroservices jätkab Eesti Energia
elektrivõrgu remonti ja hooldust Harju, Järva, Rapla, Pärnu, Saare ja Hiiu
maakonnas ning Tallinna linnas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing