SMS-sõnumeid võib saata kirillitsas

18. detsember 2001, 10:14

Internetiportaal DELFI ja mobiilsideoperaator EMT tõid turule ühiselt väljaarendatud teenuse, mis võimaldab saata internetist venekeelsete tähtedega kirjutatud SMS-sõnumeid.

Teenus asub venekeelsel Delfi veebilehel rus.delfi.ee ning seda toetab mobiilportaal Airport. Sõnumite saatmine on tasuta.

EMT veebijuhi Kaido Tiigisoone sõnul on tegu uudse ja unikaalse võimalusega, mida pakuvad hetkel maailmas väga üksikud tegijad. 'Seni on praktiliselt Eesti puudunud võimalus saata kirillitsas SMS-e. Varem on probleem olnud selles, et enamus uuemaid mobiiltelefone võimaldavad küll vastu võtta ja kuvada kirillitsas kirjutatud sõnumeid, kuid ei võimalda sõnumeid kirillitsas kirjutada. Nüüd saavad seda teha kõik soovijad rus.delfi.ee veebilehel,' ütles Tiigisoon.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing