Staazh, teaduskraad, keelteoskus ja riigisaladuse teadmine lisatasu ei anna

18. detsember 2001, 13:21

Uutele palgatingimustele üleminekul ei kehtestata seadusega enam seniseid riigitöötajatele mõeldud lisatasusid, mis olid seotud staazhi, akadeemilise kraadi omamise, keelteoskuse ning riigisaladuse ja salastatud teabekandjate töötelmisega.

'Akadeemilist kraadi ja keelteoskuse nõuet on asutusel võimalik arvestada põhipalkade määramisel, mistõttu kaob vajadus neid eraldi tasustada,' seisab avalikku võimu teostavate riigiasutuste palgakorralduse seaduse eelnõus.

Riigikogu heakskiiduga peaks seadus hakkama kehtima alates 1. juunist 2002.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing