Tähtsad dokumendid järgmisest aastast registris

18. detsember 2001, 11:42

Valitsus asutas oma tänasel istungil registri, milles kuuluvad alates uuest aastast registreerimisele riigivapiga ja teiste riiklikult tähtsate turvaelementidega dokumentide plankide ning riigivapiga pitserite näidised.

Registrisse kantavad plankide näidised hõlmavad üldplanke, õigusaktide, haridust tõendavate dokumentide, töötõendite, lubade, tunnistuste, tegevuslubade, juurdepääsulubade, erinevate tunnistuste, isikut tõendavate dokumentide planke, ametimärkide (?etoonide) näidiseid, sertifikaatide planke, patendikirjade, valitsusasutuste aukirjade, tänukirjade, teenetemärkide tunnistuste planke, tööraamatu, tööraamatu duplikaadi ja tööraamatu vahelehe planke ning Eesti Vabariigi viisade (kleebise vormis) näidiseid.

Registri pidamise eesmärgiks on koondada ühtsesse andmebaasi ülalnimetatud dokumentide ja pitserite kohta käivad andmed, tagades pideva ülevaate nende kasutuselevõtmise, kasutamise ja kehtetuks tunnistamise üle.

Registri vastutav ja volitatud töötleja on Riigikantselei.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing